Bemutatkozás

Ügyfeleinket több mint több, mint 10 éve segítjük jogi tanácsadással. Munkánk során gyorsan, hatékonyan, ügyfeleink érdekeit maximálisan szem előtt tartva dolgozunk. Mosonmagyaróvári irodánkban kényelmes és elegáns környezetben, teljes diszkréció mellett oldjuk meg a hozzánk fordulók jogi problémáit.

Komplex jogi szolgáltatás

Ügyvédi irodánkban tejeskörű jogi szolgáltatást nyújtunk a hozzánk forduló ügyfeleknek jogi problémáik gyors és hatékony megoldása érdekében. Okiratok, szerződések készítése, peres és peren kívüli képviselet, jogi tanácsadás – mind a mi asztalunk, forduljon hozzánk bizalommal!

Gyakorlatias, ügyfélközpontú hozzáállás

Munkánk során végig ügyfeleink érdekeit tartjuk szem előtt. Gyakorlatias, gyors és hatékony munkavégzésre törekszünk, mindezt természetesen az ügyvédi titoktartás maximális betartásával.

Rugalmas díjazás

Számunkra az ügyvédi tevékenység az ügyvéd és ügyfele közötti kölcsönös bizalmon alapul. Ennek megfelelően az ügyvédi megbízási díj szabad megállapodás tárgya, amelyről a megbízás pontos ismeretében, személyes találkozást követően tudunk tájékoztatást adni.

Miért válasszon minket?

Szakmai felkészültség

Kollégáink kivétel nélkül magasan képzett, több nyelven beszélő, szakmájuk iránt elhivatott emberek, akik kizárólag ügyfeleink érdekeit tartják szem előtt.

Technikai felkészültség

Irodatechnikai felszereltségünk, naprakész szakmai hátterünk garantálják az alapos, gyors és rugalmas munkavégzést.

Értékteremtő szakmai kapcsolatok

A 12 könyvelőt és 2 könyvvizsgálót foglalkoztató Szuper Print Könyvelő és Szolgáltató Kft-vel történő együttműködés révén még gyorsabban találhatjuk meg a legelőnyösebb megoldást közös ügyfeleink számára.

Közel negyed évszázados tapasztalat

Irodánk 1992-es alapítása óta több mint 600 ügyféllel dolgoztunk együtt és több mint 850 projektet vittünk sikerre.

Teljes diszkréció

Ügyvéd és ügyfele között a kapcsolat a feltétlen bizalmon alapul. Munkánk során ez az alapelv a kiindulópont, ezért ügyfeleink mindig, minden körülmények között bizalommal fordulhatnak hozzánk.

Nemzetközi tapasztalat

Hazai és külföldi magánszemélyeket, kis- és középvállalkozásokat, valamint állami és önkormányzati szerveket is segítünk jogi problémáik rendezésében.

Kérdése van?

Nálunk az ügyfél az első